Lid worden

Het lidmaatschap van de Jonge Balie Midden-Nederland is gedurende de stageperiode verplicht gesteld door de Raad van de Orde van het arrondissement Midden-Nederland.

Wanneer je nieuw bent in ons arrondissement word je uitgenodigd voor een kennismaking met de Raad van de Orde en de Jonge Balie Midden-Nederland. Tijdens deze kennismaking kun je je inschrijven als nieuw lid. Je kunt je ook online inschrijven via het inschrijfformulier hieronder. Nieuwe leden worden twee maal per jaar uitgenodigd voor een informele kennismaking met het bestuur onder het genot van een hapje en een drankje. 

De contributie bedraagt EUR 50,- per jaar en wordt jaarlijks gefactureerd op je kantooradres. 

Opzegging van je lidmaatschap dient schriftelijk voor 1 november a.s. te geschieden. Dit kan ook per e-mail via midden-nederland@jongebalie.nl.

Commissie

Een lid van de Jonge Balie Midden-Nederland kan zich opgeven voor een commissie. Er zijn jaarlijks posten te verdelen over de commissie de Plaatselijke Pleitwedstrijden, de Landelijke Pleitwedstrijden, de Buitenlandreis en het Forum. Via de mailing van de Jonge Balie Midden-Nederland wordt bekendgemaakt wanneer opgave voor een commissie mogelijk is.

Inschrijfformulier

Schrijf je hieronder in bij de Jonge Balie Midden-Nederland. Dit formulier kun je gebruiken zowel als je "nieuw" als advocaat-stagiaire in ons arrondissement begint, als in geval van verhuizing vanuit een ander arrondissement.