Home » Activiteiten » Plaatselijke Pleitwedstrijden

Plaatselijke Pleitwedstrijden

VOOR AANMELDFORMULIER SCROLL NAAR BENEDEN! 

 

Ben jij het genie, datde finish haalt van dit pleitcircuit_.jpg

 

Plaatselijke Pleitwedstrijden 2020

Op vrijdag 17 april 2020 vinden de Plaatselijke Pleitwedstrijden (PPW) plaats bij de CRvB in Utrecht. Met een gestreken bef en het vuur op de tong, zullen de deelnemers naar het katheder racen voor een vlammend optreden. Voor de jury en aangemoedigd door hun peers vanuit de paddock, zullen zij het woord nemen en elkaar proberen te pakken via de undercut.

 

Je raadde het al: de plaatselijke pleitwedstrijden staan dit jaar in het teken van de Formule 1. Wie gaat er knallen met de party mode en mag zich straks het genie van het pleitcircuit noemen? De winnaar gaat door naar de Landelijke Pleitwedstrijden in juni van dit jaar.

 

Deelnemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar joekie.van.gogh@medirisk.nl (secretaris PPW).

Meedoen levert veel op. De pitspoes mag dan verleden tijd zijn, deelname geeft wel vrijstelling van de verplichte pleitoefening van de beroepsopleiding. Na de pleitwedstrijden volgen een borrel, een diner en een feest in Stadskasteel Oudaen. Eén ding staat daardoor vast: als tegen die tijd de remmen nog niet los zijn, dan gaan ze dat daar zeker wel.

Iedereen die graag de pleitwedstrijden wil meemaken, maar liever naast het parcours staat, kan zich via het aanmeldformulier hieronder aanmelden voor het middag- en avondprogramma. We verwachten een grote opkomst dus wacht niet tot Q3 en geef je snel op!

De Plaatstelijke Pleitwedstrijden worden georganiseerd door (v.b.n.o.v.l.n.r.):

Victor Vandersmissen, Lenno van Donk, Lucas van Walraven, Michael Kolbrink, Kim Geurts, Joekie van Gogh en Moniek Kennis

Foto cie.jpg

 

Ik verklaar het hiervoor verschuldigde bedrag uiterlijk op 7 april 2020 te hebben voldaan op de bankrekening met nummer NL51RABO0109174577 ten name van Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland o.v.v. "Plaatselijke Pleitwedstrijden, naam en kantoornaam". Bij annulering zal de Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland mij het desbetreffende bedrag in rekening brengen. Met deze aanmelding ga ik akkoord met het plaatsen van foto's van het evenement op www.jongebaliemn.nl of de Facebookpagina van de Jonge Balie Midden-Nederland.