Home » Activiteiten » Plaatselijke Pleitwedstrijden

Plaatselijke Pleitwedstrijden

VOOR AANMELDFORMULIER SCROLL NAAR BENEDEN! 

 

Plaatselijke Pleitwedstrijden 2020

Vanwege de perikelen rondom Covid-19 konden de PPW in april helaas niet doorgaan, maar de PPW-commissie heeft niet stilgezeten! Wij hebben gekeken naar de mogelijkheid om de PPW te verplaatsen naar een andere datum en dat is gelukt. Vrijdag 18 september a.s. zullen de PPW, onder voorbehoud van wijzigingen in het overheidsbeleid, alsnog plaatsvinden. Om 14:00 uur beginnen de pleitwedstrijden op de Utrechtse rechtbank. Hierbij is helaas slechts ruimte voor een beperkt aantal belangstellenden. Na afloop van de pleitwedstrijden is er om 18:00 uur een diner. De locatie daarvan zal binnenkort worden bekendgemaakt. 

Iedereen die graag de pleitwedstrijden wil meemaken, kan zich via het aanmeldformulier hieronder aanmelden voor het middag- en avondprogramma. 

De Plaatstelijke Pleitwedstrijden worden georganiseerd door (v.b.n.o.v.l.n.r.):

Victor Vandersmissen, Lenno van Donk, Lucas van Walraven, Michael Kolbrink, Kim Geurts, Joekie van Gogh en Moniek Kennis

Foto cie.jpg

 

 

Ik verklaar het hiervoor verschuldigde bedrag uiterlijk op 15 september 2020 te hebben voldaan op de bankrekening met nummer NL51RABO0109174577 ten name van Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland o.v.v. "Plaatselijke Pleitwedstrijden, naam en kantoornaam". Bij annulering zal de Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland mij het desbetreffende bedrag in rekening brengen. Met deze aanmelding ga ik akkoord met het plaatsen van foto's van het evenement op www.jongebaliemn.nl of de Facebookpagina van de Jonge Balie Midden-Nederland.