Home » Activiteiten » Plaatselijke Pleitwedstrijden

Plaatselijke Pleitwedstrijden

Poster_PPW_2019.png

De Plaatselijke Pleitwedstrijden 2019

Op 29 maart jl. was het dan eindelijk zover, de PPW 2019 met als thema: Brexit: Deal or no Deal? En wat was het een fenomenaal evenement. Niet voor het Verenigd Koninkrijk, wel voor alle aanwezigen die dag. Onder toeziend oog van een vakjury bestaande uit Edgar du Perron, Geert Lycklama à Nijeholt en Arjaen Smits, streden zes pleiters om eeuwige roem en amazing prices. D ’aloude vraag werd dan ook eindelijk beantwoord: to plead or not to plead? That’s the question. Het antwoord? Mark de Hek!, winnaar van de PPW 2019, van harte gefeliciteerd.

Wij danken natuurlijk ook (in willekeurige volgorde) de andere fantastische pleiters: Gaston Prudon, Rowie Florijn, Marisanne Martens, Eline Overduin en Alette Horjus voor hun feisty pleidooien en hun allen zeer sterke bijdrage. Na de wedstrijden vol metaforen, interruptions en lachende juryleden, was het tijd voor de borrel. Na het exquisite and delicious diner konden de aanwezigen genieten van een continue stroom van Gin-to’s en bubbly hitjes van DJ René. Tussen alle Spice Girls en Boybands was er gelukkig ook voldoende tijd los te gaan op de Snollebollekes.

Van de PPW en het feest zijn foto’s gemaakt! Deze worden binnenkort geplaatst op de website van de Jonge Balie (in de afgeschermde omgeving). 

De Plaatselijke Pleitwedstrijden 2019 werden georganiseerd door:


Matthijs, Douwe, Jan, Karlijn, Jochem, Ilse en Mary.

 PHOTO-2019-02-06-18-57-32.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik verklaar het hiervoor verschuldigde bedrag uiterlijk op 19 maart 2019 te hebben voldaan op de bankrekening met nummer NL51RABO0109174577 ten name van Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland o.v.v. "Plaatselijke Pleitwedstrijden, naam en kantoornaam". Bij annulering zal de Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland mij het desbetreffende bedrag in rekening brengen. Met deze aanmelding ga ik akkoord met het plaatsen van foto's van het evenement op www.jongebaliemn.nl of de Facebookpagina van de Jonge Balie Midden-Nederland.