Home » Activiteiten » Landelijke pleitwedstrijden

Landelijke pleitwedstrijden

LAWLANDS FLYER 2018.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LPW Lawlands 2018

De winnaars van de Plaatselijke Pleitwedstrijden, gehouden in verschillende arrondissementen strijden op 22 juni 2018 tegen elkaar om de prestigieuze titel "Beste pleiter van Nederland". De winnaar neemt bovendien de bokaal mee naar huis.

Vanwege het daverende succes van Lawlands, zullen de Landelijke Pleitwedstrijden dit jaar worden afgesloten met een tweede editie van HVG Lawlands!

Wanneer: 22 juni 2018 vanaf 17:00 uur

Waar: Botanische Tuinen Utrecht

Dat klinkt vet! Hoe kom ik daar?: SCHRIJF JE HIERONDER IN!!!

De commissie LPW Lawlands 2018 bestaat uit:
Voorzitter: Lisan Homan
Secretaris: Charlotte Kaspersen
Penningmeester: Stephanie van Loozenoord
Algemeen lid: Rowie Florijn
Algemeen lid:  Lisa Linskens
Algemeen lid: Sofie SteenLPW commissie.jpg

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanmeldformulier Lawlands 2018

Hieronder kun je je aanmelden voor de tweede editie van Lawlands! Leden van een Jonge Balie in Nederland kunnen zichzelf onder vermelding van hun kantoor inschrijven. De leden van een Jonge Balie in  Nederland kunnen per persoon één introducee (laten) inschrijven. De introducee dient gekoppeld te zijn aan een lid van een Jonge Balie die ook naar Lawlands komt!

Ik verklaar het hiervoor verschuldigde bedrag uiterlijk op 15 juni 2018 te hebben voldaan op de bankrekening met nummer NL51RABO0109174577 ten name van Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland o.v.v. "LawLands 2018, naam en kantoornaam". Bij annulering zal de Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland mij het desbetreffende bedrag in rekening brengen. Met deze aanmelding ga ik akkoord met het plaatsen van foto's van het evenement op www.jongebaliemn.nl of de Facebookpagina van de Jonge Balie Midden-Nederland.