Home » Activiteiten » De Slimste Advocaat

De Slimste Advocaat

UITVERKOCHT!

De Slimste.png

Ben jij De Slimste Advocaat?

Op 23 november 2018 is het zover! Het nieuwe en interactieve evenement “De Slimste Advocaat” zal voor de eerste keer gaan plaatsvinden. Strijd jij ook mee om de titel “De Slimste Advocaat”?

Na vele jaren heeft het Forum plaatsgemaakt voor een nieuw evenement. De leden van de Jonge Balie Midden-Nederland zullen gaan strijden om de titel ”De Slimste Advocaat”. De Slimste Advocaat is een interactieve spelshow.

Kun jij niet wachten om jouw kennis te testen? De spelshow start al deze week met een online voorronde. Via een webapp zal elke week een nieuwe vragenronde worden gespeeld. De vragen testen jouw algemene en juridische kennis. Vijf vragen dienen zo snel mogelijk correct te worden beantwoord. Lukt het jou om in de top 10 te komen en een plek in de finale op 23 november a.s. te bemachtigen?

Op 23 november 2018 vindt het live evenement plaats. Tijdens verschillende vragenrondes worden de laatste finalisten geselecteerd. De antwoorden op de vragen zullen tijdens het live evenement  worden becommentarieerd door een deskundige vakjury. In een zinderende finale wordt vervolgens bepaald wie zich een jaar lang “De Slimste Advocaat” mag noemen!

Wil je online meespelen in de voorronde en meer informatie ontvangen? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief via www.deslimsteadvocaat.nl.

Na het live evenement zal de ALV, een borrel, diner en feest plaatsvinden. Voor deelname aan het live evenement inclusief borrel, diner en/of feest dien je je apart in te schrijven. Meld je daarvoor aan via het aanmeldformulier hieronder. De ALV is vrij toegankelijk.

Ben jij De Slimste Advocaat? Schrijf je snel in!

De Forumcommissie 2018 bestaat uit de volgende leden:

  • Lily Ginsberg: voorzitter
  • Maaike Hilhorst: vicevoorzitter
  • Floris Knaapen: penningmeester
  • Chantal van der Roest: secretaris
  • Alex Logtenberg: algemeen lid
  • Willem Timmers: algemeen lid

 

Ik verklaar het hiervoor verschuldigde bedrag uiterlijk op 15 november 2018 te hebben voldaan op de bankrekening met nummer NL51RABO0109174577 ten name van Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland o.v.v. "Forum, naam en kantoornaam". Bij annulering zal de Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland mij het desbetreffende bedrag in rekening brengen. Met deze aanmelding ga ik akkoord met het plaatsen van foto's van het evenement op www.jongebaliemn.nl of de Facebookpagina van de Jonge Balie Midden-Nederland.