Home » Activiteiten » De Slimste Advocaat

De Slimste Advocaat

Ben jij De Slimste Advocaat?

Op 22 november 2019 is het zover! De tweede editie van het interactieve evenement “De Slimste Advocaat”. Strijd jij ook mee om de titel “De Slimste Advocaat”?

Op 22 november 2019 vindt het live evenement plaats. Tijdens verschillende vragenrondes worden de laatste finalisten geselecteerd. De antwoorden op de vragen zullen tijdens het live evenement  worden becommentarieerd door een deskundige vakjury, bestaande uit onze deken Bas le Large en rechter Hajo van Driel van Wageningen. Dit alles onder het dagvoorzitterschap van Donatello Piras. In een zinderende finale wordt vervolgens bepaald wie zich een jaar lang “De Slimste Advocaat” mag noemen!

Na het live evenement zal de ALV, een borrel, diner en feest plaatsvinden. Voor deelname aan het live evenement inclusief borrel, diner en/of feest dien je je apart in te schrijven. Meld je daarvoor aan via het aanmeldformulier hieronder. 

Het programmaboekje vind je hier. Het programma is als volgt:

15:00 uur - inloop bij Op Roose
15.30 uur - 17:00 uur: De Slimste Advocaat
17.00 uur en 17.30 uur: aanvang borrel
18.00 uur:  ALV (vrij toegankelijk voor alle leden)
18:45 uur diner
21.00 - 01:00 uur: feest

De DSA-Commissie 2019 bestaat uit:

Gaston, Stefan, Marisanne, Jillian, Alette en Nellemarie 

IMG_4369.JPG

Ik verklaar het hiervoor verschuldigde bedrag uiterlijk op 21 november 2019 te hebben voldaan op de bankrekening met nummer NL51RABO0109174577 ten name van Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland o.v.v. "De Slimste Advocaat, naam en kantoornaam". Bij annulering zal de Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland mij het desbetreffende bedrag in rekening brengen. Met deze aanmelding ga ik akkoord met het plaatsen van foto's van het evenement op www.jongebaliemn.nl of de Facebookpagina van de Jonge Balie Midden-Nederland.