Home » Activiteiten » Buitenlandreis

Buitenlandreis

De organisatie van de Buitenlandreis is in volle gang! Dit jaar vindt de Buitenlandreis plaats van  donderdag 12 september tot en met zondag 15 september. Benieuwd waar we dit jaar heen gaan? Kom dan naar de Jonge Balie borrel op  donderdag 2 mei 2019 waar de bestemming door de Buitenlandreiscommissie op spectaculaire wijze bekend zal worden gemaakt!


De kosten van de Buitenlandreis bedragen € 350,- per persoon. Hoe schrijf je je in voor de Buitenlandreis? Neem  bijgaand inschrijfformulier en een kopie van je paspoort of ID-kaart (geen rijbewijs) mee naar de borrel of schrijf je in per e-mail. Het is helaas niet toegestaan om anderen dan jezelf voor de Buitenlandreis in te schrijven op de borrel. Er kunnen  maximaal 50 leden mee, waarbij geldt:  vol = vol! Omdat ieder jaar weer blijkt dat velen willen deelnemen aan de Buitenlandreis, adviseren wij iedereen die graag mee wil dan ook om naar de borrel van 2 mei a.s. te komen en zich in te schrijven! Wanneer meer dan 50 leden zich inschrijven zal er worden geloot.

Het lotingssysteem is als volgt. Je kunt je inschrijven per e-mail en op de borrel.

  • Als je je inschrijft krijg je één lootje.
  • Als je je inschrijft op de borrel krijg je een extra lootje.
  • Als je actief lid bent krijg je een extra lootje. Een actief lid is iemand die dit verenigingsjaar in een commissie van de Jonge Balie zit. 

In totaal zijn dus maximaal drie lootjes te behalen. Na de loting wordt een reservelijst opgesteld. Inschrijvingen per e-mail dienen  uiterlijk vrijdag 17 mei 2019 te zijn ontvangen via  florijn@avvr.nl. Als je je later aanmeldt, word je onderaan de reservelijst geplaatst.  
 
N.B. Voor de duidelijkheid, als je je als   actief lid   op de borrel   aanmeldt, dan krijg je dus (automatisch) drie lootjes. Als je niet bij de borrel aanwezig kunt zijn, dan kun je je   vanaf 2 mei per e-mail inschrijven.

foto BLR cie 2018-2019.jpg

De buitenlandreis 2019 wordt georganiseerd door Valentijn Sol, Lynn Rook, Lisanne Colombijn, Rowie Florijn, Lisa Linskens, Sam Zuidervliet, Linda van der Vaart en Michiel van der Hoeven!