Home » Activiteiten » Plaatselijke Pleitwedstrijden

Plaatselijke Pleitwedstrijden

De Plaatselijke Pleitwedstrijden 2018

Op vrijdag 9 maart 2018 vinden de Plaatselijke Pleitwedstrijden in Utrecht plaats. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement strijden advocaat-stagiaires om de felbegeerde titel van de beste pleiter van het arrondissement Midden-Nederland. Het spraakmakende thema is dit jaar: "De Olympische Winterspelen 2018: een race naar het goud in de rechtszaal".

Wil je meedoen en jouw strakke pleitvaardigheden tonen? Advocaat-stagiaires uit het arrondissement Midden-Nederland kunnen zich voor de Plaatselijke Pleitwedstrijden opgeven bij Lynn Rook (l.rook@wijnenstael.nl). Niet alleen zijn er fantastische prijzen te winnen, deelname geeft tevens vrijstelling voor de verplichte pleitoefening uit de beroepsopleiding.

Na de pleitwedstrijden volgt een gezellige borrel, een heerlijk diner en een knallend feest op een nader bekend te maken toffe locatie. De organisatie is momenteel druk in de weer met het op touw zetten van deze gave dag. Nadere informatie volgt snel. Wees er op tijd bij! Aanmelden voor de PPW en/of het feest doe je door het onderstaande formulier in te vullen.

 Courtesie is hoofdsponsor van de PPW

De commissie Plaatselijke Pleitwedstrijden 2018 bestaat uit:

  • Linda van der Vaart: voorzitter
  • Sam Zuidervliet: secretaris
  • Niels Elferink: penningmeester
  • Maud de Bruijn: algemeen lid
  • Sven van Kats: algemeen lid
  • Lynn Rook: algemeen lid.

 

Ik verklaar het hiervoor verschuldigde bedrag uiterlijk op 26 februari 2018 te hebben voldaan op de bankrekening met nummer NL51RABO0109174577 ten name van Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland o.v.v. "Plaatselijke Pleitwedstrijden, naam en kantoornaam". Bij annulering zal de Vereniging de Jonge Balie Midden-Nederland mij het desbetreffende bedrag in rekening brengen. Met deze aanmelding ga ik akkoord met het plaatsen van foto's van het evenement op www.jongebaliemn.nl of de Facebookpagina van de Jonge Balie Midden-Nederland.